Recenze knihy: Frank - Ztraceni

by - února 20, 2022

Ahoj,


dneska bych vám chtěla ukázat duchařinu, kterou můžou číst i takoví strašpytlíkové jak jsem já. 😃

ANITA FRANK - ZTRACENI




Má recenze:


4/5

Hned na začátek bych ráda řekla, že knížka není horor... ale skvěle napsaná duchařina. Děj má spád a stránky vám mizí pod rukama. Do poslední chvíle jsme držení v napětí, protože konec dopředu prostě neuhádnete. Postavy hlavní i vedlejší se v průběhu děje vyvíjí, což ještě umocňuje dojem z příběhu jako takového. Mi se kniha moc líbila. Její čtení jsem si užila a odpočinula si u toho.

Anotace: 


Anglie, 1917
Stella Marchamová se těžce vyrovnává se smrtí svého snoubence, takže vítá příležitost zůstat se svou těhotnou sestrou Madeleine na impozantním venkovském sídle jejího manžela v Greyswicku – ale jakmile dorazí, zjišťuje, že dům skrývá jistá tajemství a její sestru svírá strach a podezření.
Netrvá dlouho a podivn
é události začnou trápit i Stellu – slýchá v noci dětský pláč nebo cupitání na schodech. A jak se četnost událostí zvyšuje, začne se Stella zajímat o tragickou historii domu.
S pomocí zraněného válečného veterána a své „zvláštně nadané“ služebné se pustí do odhalování temných a strašlivých tajemství Greyswicku – naslouchajíc šepotu mrtvých z druhé strany…
V klasickém díle ze žánru Ženy v černém splétá Anita Frank kouzelný debut rodinné tragédie, ztráty a vykoupení.



Čtete horory? 

Michaela 

 

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji, že jste si udělali čas a okomentovali tento příspěvek. :)