Recenze knihy: Už žádné plasty a Jak založit vlastní firmu

by - ledna 29, 2022

Ahoj,

dneska si dáme seberozvojové duo, jak se mi tyto dvě knížky líbily?

ROMAN SOKOLA - JAK ZALOŽIT VLASTNÍ FIRMU 



Něco o autorovi:


Roman Sokola je podnikatel a poradce v oblasti virtuálních organizací, virtuálních kanceláří a organizace podniku.

Má recenze:


5⭐️/5

Knížka je napsaná stručně, jasně a výstižně. Obsahuje všechny body co by člověk před začátkem podnikání měl vědět, plus na každém konci kapitoly naleznete poznámky pro svoje vlastní myšlenky a odkazy na weby, kde si své vědomosti můžete ještě rozšířit (Což je super!). Pro lidi co do tohoto odvětví nevidí je knížka must have, jelikož vám řekne vše podstatné a vy tak budete mít start ve svém podnikání o něco jednodušší.

Anotace: 


Srozumitelná a praktická podnikatelská příručka vás krok za krokem provede založením nové firmy a poskytne vám přehled o všech povinnostech podnikatele. Ujasníte si, jestli je pro váš obor podnikání vhodnější zvolit formu OSVČ nebo s. r. o. Společně se budeme věnovat výběru vhodného názvu firmy, možnostem virtuálního i fyzického sídla, volbě banky či výši základního kapitálu.

MARTIN DOREY - UŽ ŽÁDNÉ PLASTY



Má recenze:


4⭐️/5

Až mě děsí kde všude plasty nebo mikroplasty jsou. Knížka vám určitě otevře oči v mnoha oblastech a nasadí vám brouka do hlavy, jak snížit vaši spotřebu plastů. Pokud vás takhle tématika zajímá, doporučuji si ji přečíst!

Anotace: 


MÁTE 2 MINUTY?
SAMOZŘEJMĚ, ŽE ANO.
Oceány jsou kriticky znečištěné. Musíme je vyčistit a zastavit produkci plastů přímo u zdroje. Známe jednoduchý a účinný způsob, jak na to.
Přečtěte si tuto knihu a objevte drobné změny s ohromným celkovým dopadem, které můžete zavést ve svém životě.


Líbí se vám knihy, chtěli byste si některou přečíst?


Michaela 
 

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji, že jste si udělali čas a okomentovali tento příspěvek. :)