Bulharsko (1/3) - Atrakce

by - srpna 14, 2017

Ahojte! : ) 


Jak už jste si asi stačili všimnout i ze sociálních síti, miluji výlety a cestování. Snažím se vám tyto moje dny dávat sem na blog jako formu informování o zajímavých místech a tipech kam vyrazit. ☺️

Tento rok jsem s rodinou na dovolené v Bulharsku ve městě Sozopol. Jsme tu poprvé, do této doby jsme jezdili do Chorvatska, Řecka... Letos jsme si řekli, že zkusíme něco nového. A můžu vám říct, že Bulharsko je krásná země☺️. Asi mi téma Bulharsko nevyjde do jednoho článku, tak se můžete těšit na více dílů. Ale budu se snažit, aby to mělo hlavu a patu ; ).

V tomto článku se podíváme na zajímavé atrakce, na kterých jsme byli.


AQUAPARK PARADISE NESSEBAR 


Tento Aquapark leží kousek od města Nessebar a je největší v celém Bulharsku. Najdeme zde různorodé tobogány a atrakce. Jsou tam umělé vlny, velká voda, tobogány všech druhů od modré až po černou. Já miluji adrenalinové atrakce, takže jsem asi nejvíce sjížděla černé skluzavky 😜. Měli tam i Surf bazén, který opravdu simuloval podmínky pro surfování. Některé tobogány byly s podložkami, některé ne. Měli to dobře propracované. Aquapark má krásné prostředí, všechno dělaný do tématu hradu. Všude čisto, příjemní plavčíci i prodávající. Ale abych řekla i nějaká negativa, tak hrozné fronty, i na 45min. Na jídlo jsme taky čekali přes hodinu. Tohle bylo třeba příšerné. Vstupné 42 leva, ale protože tam nemůžete mít své jídlo, musíte si na hodinky nahrát 20 leva za které pak jíte a pijete. Ale to co neutratíte vám pak vrátí ; ). Jako my jsme zvyklí na dvakrát větší tobogány. Tak jsme byli trošku zklamaní, ale věřím, že se to někomu muže líbit : ).








VÝLET LODÍ BIG BABA


 Big Baba... To je prosím loď, kterou jsme si vyjeli na večerní plavku kolem poloostrova na kterém bydlíme. Viděli jsme nádherný západ slunce, krásný výhled na město a dokonce u delfíny, kteří se nejvíce vyskytují v této oblasti. Všude byly medúzy. Za 1h 30min zaplatíte 10leva na osobu. Plavba byla nádherná, určitě doporučuji, pokud sem zamíříte. ☺️


(Šaty C&A, boty CCC, doplňky Panodora, stříbro, bižutérie)





PARASAILING


Parasailing si myslím, že každý znáte. Je to vodní atrakce, kdy jste přivázaní na padáku a ten táhne loď. Je to neskutečný zážitek s neskutečným výhledem. Opravdu všem doporučuji si na to zajít, je to sice trošičku dražší, 55 leva na jednoho, ale ten zážitek stojí za to! 







Chystáte se taky někam na dovolenou? Nebo už jste byli?

Mějte se krásně!

Vaše Michaela ♥

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji, že jste si udělali čas a okomentovali tento příspěvek. :)