Avon pochod 2018

by - června 21, 2018

 Avon Pochod je celosvětovou akcí, v rámci které statisíce lidí vyjadřují svou podporu ženám s rakovinou prsu a jejich rodinám. Samotná myšlenka podpory ženského zdraví vznikla již v roce 1992 se založením celosvětového fondu Avon Worldwide Fund Women´s Health. Cílem nadace je péče o zdraví žen a zvýšení povědomí o nemocech postihujících ženy.Avon Pochod je nejvýznamnější aktivitou nadace a koná se každoročně ve více než 50 zemích světa. Po celém světě se do současnosti vybralo již 80 miliónů dolarů. 

Avon pochodu se může účastnit každý, stačí si koupit Avon tričko, které se každý rok mění. Peníze, které se vyberou nákupem triček potom přispívají do výše uvedené nadace. 





Avon pochodu jsem se zatím účastnila dvakrát, ale vždycky se mi to líbilo. Už od rána je skoro celá Praha růžová. V metru se na sebe lidi divně koukají, když má půlka cestujících stejné tričko a to ani nenastoupili spolu. Cizinci se ptají, co se děje, proč jsou všude růžové balónky? Celková atmosféra pochodu je moc fajn. :)









A poslední fotka je s holkama. :) Přestože jsem musela odjet trochu dřív, než jsem plánovala, jsem si ten den moc užila.  

A co vy, chodíte na Avon pochod? Plánujete se příští rok zúčastnit?
Mějte se krásně!
Anička
<3

You May Also Like

2 komentářů

  1. Vzhledem k tomu, že jsem u měnedávno proběhla registrace do avonu , určitě se příštího avon pochodu zúčastním. Myslím si, že to je super akce, která má navíc i hlubší smysl.

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si udělali čas a okomentovali tento příspěvek. :)