Recenze knihy: Meyerová - Půlnoční slunce

by - dubna 25, 2022

Ahojky, 


dneska bych vám chtěla ukázat recenzi na mou knižní srdcovku a tou je série Stmívání!


Něco o autorovi:


Stephenie Meyerová se narodila v USA 23. prosince 1973 v Hartfordu (Connecticat) Stephenovi a Candy Morganovým.
Vyrůstala ve Phoenixu státě Arizona s pěti sourozenci: Sethem, Emily, Jacobem, Paulem a Heidi (Všechny tyto jména se vyskytují v sáze Stmívání). Navštěvovala střední školu (Chaparral High School) ve Scottsdale v Arizoně a Brigham Young University v Provo stát Utah.V roce 1995 Získala (B.A.) bakaláře svobodných umění .

Stephenie potkala svého manžela, Christiana přezdívaného „Pancho", když vyrůstala v Arizoně. Vzali se roku 1994 a mají spolu tři syny, Gabeho, Setha a Eliho.Stephenie Meyerová je členem Církve Ježíše Krista svatých posledních dnů a je přesvědčenou puritánkou.

Před napsáním knihy Stmívání nenapsala žádné dílo. Chtěla jít studovat právnickou fakultu, jelikož cítila, že nemá mnoho šancí se stát spisovatelkou. Až po narození nejstaršího syna Gabeho se rozhodla začít s psaním. Předtím Meyerová pracovala jako recepční v realitní kanceláři.

Má recenze:


5/5


Poslední díl a krásné zakončení ságy Stmívání. Nemůžu být ve svém hodnocení asi objektivní. Velmi se mi líbilo a oceňuji, jak autorka rozvedla myšlení Edwarda, jeho city a vztahy v rodině Cullenů, popřípadě historii jednotlivých členů rodiny. Vrátila jsem se do svých 12 let a znovu si okusila platonickou lásku k Edwardovi. Hihi... Určitě doporučuju přečíst, pokud jste v minulosti milovali ságu Stmívání tak jako já.

Anotace: 


Příběh Stmívání Edwardovýma očima.

Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled. Co vše jeho shledání s nevinnou Bellou způsobilo? Jaké pocity ho ovládly? A jak mohl následovat své
srdce a zároveň svou lásku stahovat do světa plného nebezpečí? Nejslavnější upíří romance se vrací v temně velkolepém stylu a má pořádně nabroušené špičáky.


Máte tuto sérii taky rádi?

Michaela 
 

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji, že jste si udělali čas a okomentovali tento příspěvek. :)